Bij Embrace Treasures bied ik positieve uitgangspunten voor jou leven zodat jij nieuwe inzichten kan ontdekken in jezelf. Een mens kan met de juiste positieve ondersteuning en coaching de energie en wijsheid vinden om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Samen kunnen wij op zoek gaan naar de schatten die verborgen liggen in jouw hart. Deze schatten geven jou een andere kijk op je eigen leven doordat wij jou gedachtegang een positieve draai gaan geven. Laat je wensen uitkomen en bevoordeel jezelf met alle verlangens die je hebt in het leven om een betere toekomst te vinden. Leg je lot in je eigen handen. 

 

Als coach kan ik je helpen de antwoorden te vinden, die nodig zijn om je leven weer op de rails te krijgen. Ik begeleid je bij de eerste stappen die je neemt omdat je uiteindelijk zelf actie richting de verandering in je leven moet nemen maar ik ondersteun je, geef je advies en informatie richting transformatie.

Verandering

De wereld is in een steeds hoger tempo aan het veranderen. We kennen allemaal het gevoel dat de tijd sneller gaat dan vroeger. Omdat het steeds lastiger wordt om alles bij te houden, worden we ons bewust dat we moeten kiezen en keuzes kunnen alles veranderen. 

Kiezen betekent ook dat je wilt weten wat voor jou belangrijk is. Dat proces van zelfonderzoek en bewustwording is bedoeld om te leren leven vanuit je gevoel. Als je kiest vanuit je hart, loop je de kortste weg naar jouw bestemming. 

Kernbegrippen als de kracht van liefde, synergie, harmonie, duurzaamheid en de manifestatie van bewuste gedachten spelen daar een grote rol bij.

Het belangrijkste is dat je bij jezelf begint:

  • Accepteer dat je bent wie je bent.

  • Leer van jezelf te houden, dat is niet egoïstisch of narcistisch maar noodzakelijk om liefde te kunnen geven en je te kunnen verbinden met jezelf en anderen op emotioneel niveau.

  • Je mag bewust leren voelen dat je het waard bent om geliefd te zijn, en dat je het  waard bent om onder alle omstandigheden het hoogste en het beste te ontvangen.

  • Leer voelen en denken in termen van overvloed. Dit klinkt gemakkelijker dan het is, want vele oude programmeringen van lijden, gebrek en pijn staan deze liefdevolle overtuigingen in de weg.

  • Leer leven vanuit je hart, als je echt wilt dat er iets verandert! Anders blijf je vastlopen in vicieuze cirkels.

 embracetreasures@outlook.com / 0031 [0] 6300 98 757

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram