Sessies op bedrijfslocatie

Embrace Treasures is opgericht vanuit het uitgangspunt: zit lekker in je vel en dat gebeurd wanneer je binnenkant met je buitenkant in balans staat. Het aantal burn-outs per jaar is nog nooit zo hoog geweest en ik geloof dat hier aan gewerkt kan worden met positiviteit.
 
Ik bied uiteenlopend maatwerk aan van meditatie tot transformatie. Dit kan in de vorm van een training, workshop of advies zijn. 
 
 
Persoonlijke reflectie
Op een dag besefte ik het volgende: ‘doe ik eigenlijk wel wat ik leuk vind?’. Wat ik zie is dat door conditionering we eigenlijk niet meer zo goed weten wat we zelf belangrijk vinden. Door mezelf vragen te stellen als; Wat vind ik leuk om te doen? Waar word ik blij van? Wat heb ik te bieden? Stuk voor stuk zeer essentiële vragen om jezelf af te vragen, kwam ik weer een stukje verder tot meer inzicht. Dit geldt ook voor de generatie die voor als maar werken hebben gekozen hebben en/of kinderen en dan ineens zichzelf deze vragen stellen.
 

Sessies tussen persoonlijk en zakelijk

Ik bied naast persoonlijke sessies ook workshops en trainingen op bedrijfslocaties en daarnaast ook adviezen aan om meer balans te vinden tussen de persoonlijke kwaliteiten en je zakelijke kwaliteiten op het vlak van je gemoed en geest waarbij ik focus op wat jouw unieke kwaliteiten zijn en hoe jij deze het beste kan benutten op een gebalanceerde manier.

 embracetreasures@outlook.com / 0031 [0] 6300 98 757

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram